(0)

Kleding en textiel

Bestel gelijk in onze webshop

Bedrijfskleding

Als Service dealer van het merk Tricorp hebben wij een groot gedeelte van de collectie in onze showroom met pasmaten.
Vanzelfsprekend brengen wij graag uw logo of sponsoring aan op bedrijfskleding en/of promotiekleding. Onze service gaat verder dan alleen borduren.  In nauwe samenwerking met gerenommeerde textielproducenten bieden wij u een totaalpakket kleding en textiel aan. Onderstaand een overzicht van diverse merken bedrijfs- kleding. Klik op de logo’s en bezoek de websites van de diverse leveranciers voor verdere (assortiments) informatie. Zoek het door u gewenste product en noteer het merk/artikelnummer, neem contact met ons op en Jeando biedt u een geheel vrijblijvende offerte of informatie aan! Kijk ook eens in ons nieuwsoverzicht voor custom made kleding en informeer naar de vele mogelijkheden!

Special Made producten

Wilt u kleding waarbij u zelf kunt bepalen welke kleuren u zou willen, hoe het eruit zou moeten zien bijvoorbeeld een raglan mouw of ingezette mouw, splitjes aan de onderzijde van een polo, of een piping langs de naden, kortom bijna alles is mogelijk. Custom made kleding kunt u al laten maken vanaf 100 stuks en voor pms kleuren vanaf 250 stuks. Meer informatie kunt u opvragen via het contact formulier hieronder, u kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Horeca kleding

Speciaal voor de Horeca zijn wij dealer van het gerenommeerde merk Greiff, en hebben een toplijn Horecakleding geselecteerd. Klik op een van de logo’s van GREIFF en ga naar het bladerboek om te kijken wat Greiff te bieden heeft en maak uw keuze. Kijk, en vergelijk. Greiff is sinds 1802 een belangrijke speler op de markt voor horeca en maat kostuums met een hoofdletter K van Kwaliteit.

Enkele referenties van bedrijven die Greiff dragen

  • Luchthavenpersoneel Lufthansa
  • Douane personeel Schiphol
  • Diverse keten hotels

logo footer jeando

KvK: 17155255
Btw: NL001769018B06
Reknr: NL43RBRB8837387474
tav Borduurstudio Jeando

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Van Leeuwenhoekweg 4
5482 TK Schijndel
073-8795449

info@jeando.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 12:00

Andere tijden op afspraak!