(0)

Bedrukken

Digitale transfer logo's

Vanwege onze nieuwe investering in een DTF (Direct To Film) printer zijn wij in staat om transfers te printen en te voorzien van een lijmlaag. Het logo wordt op een drager geprint waarna er met granulaat een lijmlaag op komt. Als laatste gaat het door een hittetunnel en zijn de transfers klaar voor gebruik. De transfers worden met een transferpers op kleding aangebracht. Dit kan vanzelfsprekend met elk door u gewenst ontwerp, logo of tekst in 1 kleur of in full color. De door ons gebruikte transfers zijn van een hoogwaardige kwaliteit, stretchen met de kleding, dus zeer geschikt voor sportshirts en de inkten die wij gebruiken zijn watergedragen dus goed voor het milieu. De transfers van deze printer zijn nu ook volledig OEKO-TEX Standard 100 Class 1 gecertificeerd! Dit betekent dat zowel de PET film, de hotmelt poeder als de inkten vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Onze transfers zijn in alle pms kleuren of CMYK full color te vervaardigen. Door de kennis van deze techniek kunnen wij ook voor de wederverkopers transfers tegen interessante prijzen maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 20231107 163258  Klik op de afbeelding links om een filmpje te bekijken hoe de transfers gemaakt worden  

Flex logo's

Flex is een techniek waarbij letters of motieven worden uitgesneden uit een flexibel foliemateriaal. De naam is afgeleid van de eigenschappen van het materiaal: het stretched met het textiel mee en is daardoor zeer geschikt voor sportkleding. Flex is leverbaar in een breed scala aan kleuren waaronder glitter, goud en zilver.

Sublimatie logo's

Sublimatie is een techniek waar door middel van een speciale inkt wordt geprint en onder hoge temperatuur in het stof bedrukt. Deze techniek is alleen geschikt voor lichte kleuren 100% polyester kleding.

Sublitex logo's

Sublitex full color print voor borstlogo’s welke zeer geschikt is voor wassen met hoge temperaturen, dus geschikt voor bedrijfskleding en wasserijen. Deze kunnen ook worden voorzien van een naam, klasnummer, etiket etc. Informeer naar de mogelijkheden!

Flex Nylon logo's

Onze Flex Nylon is speciaal geschikt voor o.a. windbreakers en alle overige producten geproduceerd van nylon materialen.

Flock logo's

Flockdruk is evenals flex een techniek waarbij letters of motieven worden gesneden uit een materiaal. In het geval van Flock betreft dit een fluweel-achtige stof. Deze stof wordt na het uitsnijden aangebracht op textiel.

logo footer jeando

KvK: 17155255
Btw: NL001769018B06
Reknr: NL43RBRB8837387474
tav Borduurstudio Jeando

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Van Leeuwenhoekweg 4
5482 TK Schijndel
073-8795449

info@jeando.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 12:00

Andere tijden op afspraak!