(0)

Borduren

Borduren

Voor al uw borduuropdrachten, van persoonlijk maatwerk tot grote oplages, bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze moderne apparatuur zijn wij in staat kwalitatief uitstekend borduurwerk te leveren voor een aantrekkelijke prijs.

De door ons gebruikte topgarens zijn extreem wasbestendig (tot 90 graden C) en optimaal kleurecht.

Borduren is meer dan een bedrijfslogo, zie het als een visitekaartje van uw bedrijf of als finishing touch voor diverse soorten kleding. Laat u inspireren!

(Bedrijfs)logo’s

Wilt u uw (bedrijfs) logo op werkkleding, sportkleding of ander textiel? Geen probleem, wij digitaliseren uw logo en vertalen het vervolgens naar een borduurkaart. Dankzij deze techniek bent u gegarandeerd van een zeer nauwkeurige uitvoering van uw logo. Tevens krijgt u van ons advies over bedrijfslogo’s m.b.t. de belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken! Maar ook wasvoorschriften en advies zijn in deze tijd van vernieuwde wasmiddelen niet meer weg te denken om uw kleding en logo’s optimaal voor langere duur te beschermen en te behouden. Zij gingen u voor! Kijk op de pagina ‘referenties & links’ naar voorbeelden van klanten die u voor gingen. Naast het borduren kunt u bij ons ook terecht voor de bijbehorende kleding. Kijk op de pagina ‘kleding & textiel’ voor meer informatie.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak uw kado net wat persoonlijker, wat is er leuker dan een knuffel met de naam van de ‘kind / baby’, of een (bad)jas met naam. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Laat uw fantasie de vrije loop, het moet al gek gaan als wij het niet kunnen maken! Vanzelfsprekend hebben wij een leuk assortiment hardlopende artikelen op voorraad. Voor bedrijven hebben wij de geboortebeer die al door diverse bedrijven worden besteld als kraamcadeau voor relaties, personeel etc.. Laat u informeren naar de mogelijkheden.

Badges / patches / Emblemen

Badges in alle soorten & maten , en in elke gewenste oplage. Relatief kleine oplages worden door ons in eigen huis vervaardigd. Voor grote oplages werken wij samen met een gerenomeerde specialist om u een prijstechnisch interessante aanbieding te kunnen doen. Ook in de wereld van badges / patches is er helaas verschil van kwaliteit. Jeando doet alleen zaken met fabrikanten welke ook kwaliteit en kwantiteit garanderen. Zo worden al de badges laser gesneden met of zonder lijmlaag. (levertijd 2 tot 4 weken).

logo footer jeando

KvK: 17155255
Btw: NL001769018B06
Reknr: NL43RBRB8837387474
tav Borduurstudio Jeando

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Contact

Van Leeuwenhoekweg 4
5482 TK Schijndel
073-8795449

info@jeando.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 12:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 12:00

Andere tijden op afspraak!