Werkschoenen

Bestel gelijk in onze webshop

Werkschoenen

Trots kunnen wij u mededelen dat wij vanaf 2016 dealer van het merk ATLAS® zijn geworden. ATLAS® heeft zich in de wereld van werkschoenen een zeer prominente plaats verworven. Werkschoenen welke door innovatieve technologieën van hoge kwaliteit zijn en vooral veiliger. Een werkschoen voor iedereen, man, vrouw, voor de bouw, logistiek, koerierdiensten, horeca, medisch, office enz.

Gecontroleerde loopzooltechnologie „made in Germany“ De kwaliteit van onze loopzoolsystemen worden door ons permanent gecontroleerd. Op die manier zijn wij zeker dat onze loopzolen ook bij intensieve belasting een lange levensduur hebben. Door permanente investeringen in de modernste technologieën kunnen wij vandaag innovative loopzoolconcepten aanbieden, die perfect zijn afgestemd op de bijzonderheden van de verschillende ondergronden en de typische werkeisen.

3D Demping

Het nieuwe 3D dempingsysteem van ATLAS® maakt merkbaar zacht en moeiteloos lopen mogelijk. De 3D zool met perfect loopcomfort bestaat uit drie basiscomponenten:

  • Drukverlichtende inlegzool
  • Dempende comfortabele tussenzool
  • Dynamische loopzool
3d dempende werkschoenen bij Jeando in Schijndel

XP technology

De doortrapveilige tussenzool zonder staal. De doortrapveilige XP®-tussenzool bestaat uit thermoplastisch polyamidelaminaat en beantwoordt aan de eisen van EN ISO 20345 S3. Dit hightechmateriaal is, in tegenstelling tot de stalen tussenzool, extreem licht en flexibel. Door de materiaalstructuur van de XP®-technologie krijgt de voet een betere loopzoolflexibiliteit in de lengte (torsie). Dit betekent in de praktijk: Indien men onverwacht op een oneffen ondergrond terechtkomt, biedt de lengteflexibiliteit een uitstekende opstapveiligheid. Het gevaar op verzwikking wordt op die manier actief gereceduceerd. Bovendien is de weefselstructuur van de XP®- tussenzool temperatuurneutraal en vormt geen koudebruggen.

Werkschoenen met de isonormen 20345 en iso 20349 bij Jeando in Schijndel

clima-stream® – technologie

Als ons lichaam eenmaal goed opgewarmd is, stijgt het prestatievermogen. Als de lichaamstemperatuur daalt of stijgt als gevolg van klimatologische veranderingen, wordt de werkdag al snel een extreme belasting. Het goede klimaatconcept in de veiligheidsschoen speelt daarom een belangrijke rol. De ATLAS® clima-stream® generatie veiligheids-schoenen verhoogt de ademende activiteit, neutraliseert de vochtigheid in de schoen en past zich optimaal aan, aan de omgevings-temperatuur. Het gebruik van hoogwaardig, ademend bovenleder, licht materiaal voor de binnenvoering en de Klima Komfort® inlegzool zorgen voor dit unieke comfort. De optimale temperatuur in de schoen is 32 ºC. Een minimale verandering van 1 tot 2 graden leidt al tot een onaangenaam gevoel, warme of koude voeten. De eigenschappen van de clima-stream® materialen neutraliseren deze temperatuur-swisselingen optimaal. Alleen de perfecte combinatie en afstemming van de verschillende clima-stream® materialen maken dit mogelijk. Resultaat: De voeten hebben continu een aangename temperatuur en voelen ook nog goed aan bij een hoge lichamelijke belasting

clima-stream technology werkschoenen bij Jeando in Schijndel

ESD (Electro Static Discharge – elektrostatische ontlading)

Voor alle werkomgevingen, waarin wordt gewerkt met elektrostatische lading, biedt ATLAS® een collectie aan van moderne ESD-veiligheidsschoenen. De ESD modellen voorkomen het overbrengen van de electrostatische lading op gevoelige bouwelementen, zodat deze niet in gevaar komen. Want degene, die omgaat met hightechproducten, heeft een speciale uitrusting nodig die de producten beveiligt. Deze speciale modellen zijn anti-statisch in het bereik tussen 1 x 105 tot 3,5 x 107 Ohm. Hierdoor wordt bij de drager een elektrostatische oplading voorkomen. Deze kan bij ontoereikende afleiding uiterst delicate elektronische bouwdelen zwaar beschadigen of zelfs vernietigen. Met de speciale app van Atlas kunnen wij uw voeten in lengte en breedte opmeten zodat u de juiste schoen voor een juiste pasvorm kunt bestellen.

Laat uw wekschoen goed aanmeten met de app van atlas bij Jeando Schijndel

Informatie aanvragen

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag en helpen u graag de juiste keuze te maken.

Referenties